Vali Ayhan: Tarihin sıfır noktasından dünyaya açılacağız!

Turizm paydaşlarıyla '2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti' değerlendirme toplantısında bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 'Tarihin sıfır noktasından dünyaya açılacağız" dedi.

Turizm paydaşlarıyla ‘2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti’ değerlendirme toplantısında bir araya gelen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Tarihin sıfır noktasından dünyaya açılacağız" dedi.  

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bu yıl 11’ncisi düzenlenen İslam İş birliği Teşkilatı Turizm Bakanları toplantısında Şanlıurfa, “ 2023 yılı İslam İş birliği Teşkilatı Turizm Şehri” olarak seçilmişti. Kentin dünyaya daha fazla tanıtılması, turizminin yol haritasının belirlenmesi için Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başkanlığında paydaşlar bir araya geldi.

 

AYHAN: BİRLİKTE HAZIRLANIYORUZ

Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve ilgili kurum amirlerinin katıldığı Şanlıurfa, ‘2023 yılı İslam İş birliği Teşkilatı Turizm Şehri’ değerlendirme toplantısına ilişkin konuşan Vali Salih Ayhan, "2023'e tüm paydaşlarımızla birlikte hazırlanıyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, tarihin sıfır noktasından dünyaya açılacağız" ifadelerini kullandı.