Urfa'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var!

Şanlıurfa'da sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da feci bir kaza meydana geldi.

Siverek- Şanlıurfa kara yolu Aslanlı Kırsal Mahallesi yakınlarında iddiaya göre, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil ile hafif ticari araç kontrolden çıkarak kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar şarampole uçarken, araçlarda bulunanlardan bazıları araçların içinden fırlayarak çevreye savruldu. Bazı yolcularda araçlarda sıkıştı.

Meydana gelen feci kazada, 4 yaşındaki T.Ç. isimli çocuk hayatını kaybetti. Araçlarda bulunan, 22 yaşındaki A.G., 30 yaşındaki S.K., 1 yaşındaki G.Ç.,  65 yaşındaki Y.K., ile 28 yaşındaki M.G. yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yaptığı incelemede 4 yaşındaki T.Ç.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

İtfaiye ekipleri tarafından  araçlarda sıkışan yaralılar çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.