Siverek Adayı Bucak'tan İftara Katılım Teşekkürü

AK Parti Siverek ilçe belediye başkan adayı Ali Murat Bucak ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan tüm katılımcılara teşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti Siverek İleç Belediye Başkan Adayı Bucak İftarda AK Parti erkanıyla iftarda biraraya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım sağlanırken Ali Murat Bucak bir mesaj yayınlayarak katılımcılara teşekkür etti.

 

AK Parti Siverek Belediye Başkan aday Ali Murat Bucak şunları söyledi: "İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programındayız. 

 

TBMM Başkan Vekilimiz Sn. @bybekirbozdag, İl Başkanımız Sn. @adelioglu63, İlçe Başkanımız Sn. @Nedim_Lale_ , Milletvekilimiz Sn. @ProfDrDusak, Eski Milletvekilimiz Sn. @av_ihalilyildiz, MHP İlçe Başkanı @mustafafettahli’nın katılımlarıyla muhtarlarımızın, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz ve eğitimcilerimizle bir aradayız. 

 

Ramazan ayının bereketini ve coşkusunu beraber aynı sofrada paylaşıyoruz. Katılımlarından dolayı tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. 

Büyükşehir Belediye Başkanımız @zabeyazgul, Milletvekillerimiz @ProfDrDusak, @malicevheri, MKYK üyemiz Mehmet Ali Kurt ve İlçe Başkanımız @Nedim_Lale_ ile birlikte Tarihi Cudi Paşa Konağında merkez okullarımızın idarecileri, mimarlar odası ve inşaat mühendisleri odası mensuplarıyla iftarda bir araya geldik. 

 

Ramazan ayının bereketini birlikte yaşadık. Şehrimizin yüzyılını Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle hızlı bir şekilde inşaa edeceğiz. 

 

Katılım sağlayan idarecilerimize, inşaat ve mimarlar odasına teşekkür ediy orum. " dedi 

 

İftar yemeğine yoğun katılım dikkatlerden kaçmazken söz konusu durum partinin ilçede sahip olduğu desteğin büyüklüğünü gösterir nitelikte olarak belirtildi.