Şanlıurfaspor'dan gol resitali: Kupada bir üst tura yükseldi!

ZTK 4. Eleme Turu maçında Altaş Denizlispor deplasmanına konuk olan Şanlıurfaspor, rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 4. Eleme Turu müsabakasında Şanlıurfaspor Altaş Denizlispor'a konuk oldu.

Saat 17.00'de Denizli Atatürk Stadyumu'nda başlayan maçta Şanlıurfaspor rakibini gol yağmuruna tuttu.

Müsabaka sarı yeşilli ekibin 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İLK YARIDA TUR KAPISINI ARALADI
Karşılıklı ataklarla başlayan müsabakada Şanlıurfaspor 8'inci dakikada penaltı kazandı. Sarı yeşilli ekipte penaltı atışını kullanmak için topun başına Mustafa Ethem Erboğa geçti ve penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru 1-0'a getirdi. İlk yarının 38'inci dakikasında hakem Şanlıurfaspor lehine bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Şanlıurfa ekibinde topun başına geçen kaptan Feyyaz Belen, kaleciden dönen penaltı vuruşunu golle sonuçlandırarak ilk yarının skorunu tayin etti.

RÜZGAR İKİNCİ YARIDA DA ESTİ
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Şanlıurfaspor lehine hakem 55'inci dakikada bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına tekrardan Mustafa Ethem Erboğa geçti ve yaptığı net vuruşla kendisinin 2'inci, takımının 3'üncü golünü attı. Dakikalar 69'u gösterirken sarı yeşilli ekipte Bünyamin Balat topu filelere göndererek skoru 4-0 yaptı. Maçın sonlarına doğru 82'inci dakikada Bünyamin Balat tekrar sahne aldı ve yaptığı vuruşla Şanlıurfaspor adına 5'inci golü buldu.


Müsabakada başka sesi çıkmadı ve Şanlıurfaspor 5-0'la tur atladı.