Şanlıurfa'da Çamurlu Yol Çilesi: Öğrenci ve Veliler Büyükşehir'den Çözüm Bekliyor

Şanlıurfa'da kaldırım yapılmadığı için asfalt yola çıkan ve araçlarla karşı karşıya gelen veli ve öğrenciler büyükşehir belediye yetkilerinden çözüm bekliyor.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki Seyrantepe Mahallesi'nde bulunan Şehit Sedat Sağıroğlu İlkokulu'na giden öğrenciler ve veliler, çamurlu yollardan bıkmış durumda. Her sabah okula gitmek için çamur deryasında boğuşmak zorunda kalan öğrenci ve veliler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden çözüm bekliyor.

 

Yeni yapılaşma bölgesi olan yol üzerinde bulunan çamurlu alanlar, vatandaşların yaya olarak bile yürümesini zorlaştırıyor. Öğrenciler ise her gün çamura bata çıka okula gitmek zorunda kalıyor.

 

Durumdan oldukça şikayetçi olan öğrenci ve veliler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilerine seslenerek şunları söylüyor:

 

* "Her sabah aynı sorunu yaşıyoruz. Çamurdan dolayı okula gitmek çok zor. Yetkililerden bu sorunun çözülmesini istiyoruz."

* "Çocuklarımız çamurda batarak okula gidiyor. Bu durum hem sağlık açısından hem de eğitim açısından sorun yaratıyor."

* "Büyükşehir Belediyesi'nden bu çamurlu alanların bir an önce kaldırım ve gerekli kaplamalarla kapatılarak sorunun çözülmesini bekliyoruz."

 

**Bölgedeki vatandaşlar, yetkililerin duruma el atarak sorunun çözülmesini ve öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gidebilmelerini istiyor.**