Saadet Büyükşehir Adayı Resul Bebe Ceylanpınar'da

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Resul Bebe Ceylanpınar'da vatandaşları ziyaret ederek projelerini anlattığı destek istedi.

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Resul Bebe ve beraberindeki heyet, 23 Mart 2024 tarihinde Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bebe, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sundu.

 

Bebe, Ceylanpınar'da yaptığı konuşmada, ilçenin birçok sorununun olduğunu ve bu sorunların çözümü için Saadet Partisi'nin iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. Bebe, "Ceylanpınar'da işsizlik, yoksulluk, eğitim ve sağlık sorunları gibi birçok sorun var. Bu sorunların çözümü için Saadet Partisi'nin iktidara gelmesi gerekiyor. Biz, Ceylanpınar'ı kalkındırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

 

Bebe ve beraberindeki heyet, Ceylanpınar'da esnaf ziyaretlerinin ardından, ilçe merkezinde düzenlenen esnaf ziyaretine katıldı. Halka hitap eden Bebe, Ceylanpınar'ın sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Bebe, "Ceylanpınar'ın kaderini değiştirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Saadet Partisi iktidara geldiğinde, Ceylanpınar'ı hak ettiği yere taşıyacağız." diye konuştu.

 

Ziyaretlerin ardından Bebe ve beraberindeki heyet, Ceylanpınar'dan ayrıldı.