Onur Hareketi Lideri Aydın'dan MİSİAD'a ziyaret

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan ve bu yolda çalışmalarına devam eden Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Şanlıurfa temasları kapsamında MİSİAD Şanlıurfa şubesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan ve bu yolda çalışmalarına devam eden Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Şanlıurfa temasları kapsamında MİSİAD Şanlıurfa şubesini ziyaret etti.
 

 

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, Şanlıurfa temasları kapsamında MİSİAD'ı ziyaret ederek burada MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, MİSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Çayan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

 

Ziyarette Onur Hareketi Lideri 13. Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan ve 2 yıldır bu çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam eden Yaşar Aydın ziyaret ile ilgili şunları dedi.

 

Bugün Peygamberler Şehri Şanlıurfa'dayız, bizleri misafir eden değerli Başkanım Feridun Öncel ve Mehmet Çayan kardeşime teşekkür ediyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti.

 

“Ya yolu açacağız ya da yol açacağız” sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, “Ülkenin derdinin ve tasasının ne olduğunu kavrayıp bununla ilgili fikirler ve çözümler üremeye çalışıyoruz” dedi.

 

Aydın, sözlerinin devamında şunları söyledi:

 

“Demokrat Partinin Eski Genel Başkanıyım. 1993 yılından beri Onur Hareketinin liderliğini yürütüyorum. Onur Hareketi bir siyasi harekettir. İnsan onurunu uğruna mücadele edecek en büyük dava olarak görülen bir siyasi hareket. Önümüzdeki dönemde seçimlerle ilgili bir sancımız bir düşüncemiz bir fikrimiz bir duruşumuz olacak bir tavrımız olacaktır. Bu tavrımız edepten yana ahlaktan yana adaletten yana olacaktır. Bununla ilgili toplumu geziyoruz, yurttaşları geziyoruz. Ülkenin derdinin ve tasasının ne olduğunu kavrayıp bununla ilgili fikirler ve çözümler üremeye çalışıyoruz. Ankara’da yerimiz var, 1993 yılında kuruldu.

 

1993 yılından beri yollardayız. Şanlıurfa üzerinden Türkiye genelinde biz milletimize derdimizi tasamızı niye yollarda olduğumuzu anlatıyoruz. Urfa’daki derdimiz tasamız da budur. Ülkede insanlar sıkıntıda, sıkıntı çok büyük. Bu sıkıntı hem ekonomik hem psikolojik olarak ciddi bir sıkıntı var. Bu problemle ilgili bana göre ülkenin nefesi ve dermanı kalmadı. Urfa’daki sorunları dinlemek ve Urfa’daki vatandaşla birlikte olmaktır. Kararlıyız, yollardayız. Bu milletin ferasetini bu milletin saygınlığını duruşunu sessizliğini kendi kafalarında farklı değerlendirenler çok büyük yanılgı içindeler. Biz azarlanmaktan ötelenmekten yorulduk. Bu konuda ciddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Bu dili kabul etmiyoruz. Bu dil uygun bir dil değil.” Bu dilin değişemesi gerekiyor dedi. 

 

Ziyaret ile ilgili olarak ise kendilerini kabul eden MİSİAD Genel Başkanı ve MİSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Çayan'a teşekkür ederek sözlerini noktaladı. 

 

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel ve Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Çayan ise ziyaretlerinden dolayı Onur Hreketi Lideri Yaşar Aydın'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileyerek, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 

 

Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet havası ve akabinde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.