Ömeryan Aşiretinden AK Parti Adayı Seyyithan Atilla'ya Tam Destek

Ceylanpınar'da seçim heyecanı iyiden iyiye artarken, Ömeryan Aşireti AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla'ya tam destek verdi.

Ceylanpınar’da seçim heyecanı iyiden iyiye artarken, Ömeryan Aşireti AK Parti Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla'ya tam destek verdi.

Ömeryan Aşiretinin önde gelen isimlerinden Hacı Seyfettin Kavak ailesi ve akrabaları, Atilla'nın seçim bürosunu ziyaret ederek desteklerini açıkça ortaya koydular.

Seyyithan Atilla'nın seçim bürosu, Ömeryan Aşireti mensuplarının coşkulu destekleriyle doldu taştı.Ömeryan Aşireti'nin katılımıyla güçlenen AK Parti safları, seçim sürecinde daha da güçlenerek 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala hedefe doğru adım adım ilerliyor. Seyyithan Atilla'nın liderliğindeki AK Parti, Ceylanpınar'a yeni bir soluk getirme ve #GerçekBelediyecilik anlayışıyla hizmet etmek için gün sayıyor.

Seçimlere sayılı günler kala, Ceylanpınar'da siyasi atmosfer giderek ısınırken, Ömeryan Aşireti'nin AK Parti'ye katılımı, seçim yarışının önemli bir dönüm noktası olarak kayda geçti.

Bu destekle birlikte, Seyyithan Atilla ve AK Parti ekibi, Ceylanpınar'ın ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı projelerini hayata geçirme ve bölge halkının refahı için çalışma sözü veriyor.

Seyyithan Atilla'nın liderliğindeki AK Parti, Ceylanpınar için yeni bir dönemin habercisi olmaya devam ediyor. Ömeryan Aşireti'nin güçlü destekleriyle birlikte, #GerçekBelediyecilik anlayışı Ceylanpınar'da yeni bir heyecan yaratmaya devam ediyor.

Seyyithan Atilla, aşiretin desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ömeryan Aşireti #GerçekBelediyecilik için hazır ve kararlı. Hacı Seyfettin Kavak ailesi ve akrabalarına verdikleri güçlü desteklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum" dedi.