MEM Kolejinden Yapay Zekânın Eğitime Etkileri" Konferansı

MEM Eğitim Kurumlarının 'Yapay Zekânın Eğitime Etkileri' Konferansına ilgi büyük oldu.  Şanlıurfa'nın en önemli eğitim kurumları arasında yer alan MEM Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Yapay Zekânın Eğitime Etkileri Konferansına ilgi büyük oldu. 

 


MEM Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen “Yapay Zekânın Eğitime Etkileri” adlı konferansına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediyesi Başkanvekili Murat Cevheri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Doğan Yetim, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Necat Melik, Haliliye Milli Eğitim Şube Müdürler Mahmut Fırat ve Ercan Çelik, Şanlıurfa Özel Okullar Platformu Başkanı Mehmet Ercan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İlengiz, Cihan Oktay, Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası Başkanı Halil Polat’ın yanı sıra çok sayıda veli ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda katılımcı katıldı. 

 


MEM Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen “Yapay Zekânın Eğitime Etkileri” adlı konferansına konuşması olarak ise Şanlıurfa Teknokent ve Cabir TTO Genel Müdürü/Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. İ. Berkan Aydilek, Üç Dört Beş ALLSTAR Yazar Hamza Kaya’nın yanı sıra MEM Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Aslan konuşmaları olarak katılım sağlayarak gelenlere Yapay Zekânın Eğitime Etkileri konusunda önemli bilgiler verdiler. 

 


Kürsüye ilk önce gelen Şanlıurfa Teknokent Müdürü Doç. Dr. İ. Berkan Aydilek burada yapmış olduğu açıklamada Günümüzde popüler olan Yapay Zekâ çalışmalarının hem Türkiye’de hem de Dünyaki aşamalarını açıkladıktan sonra Yapay Zekânın Eğitim üzerinde etkileri adı altında bir sunum gerçekleştirdi. 


Kürsüye daha sonra gelen ve özelikle sosyal medyada paragrafı sevdiren hoca olarak bilinen İstanbul’dan gelen Üç Dört Beş ALLSTAR Yazar Hamza Kaya’nın slayt şeklinde yapmış olduğu ve şu ana kadar özelikle öğrenciler için uzun yıllardır yapmış oldukları ve yapay zekâ ile birleştirerek ortaya çıkarmış oldukları eğitim materyallerini güzel bir sunum yaptı. 


Burada kürsüye gelerek kısa bir konuşma yapan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Doğan Yetim, bir STK Başkanı olarak bugün eğitim alanında yapay zeka ile birlikte bu gibi etkinlikleri görmek bizleri son derece mutlu ettiğini ifade ederek Yapay Zekanın Eğitim üzerinde etkilerini bugün uygulamalı bir şekilde bizlere detaylı olarak anlatan MEM Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Aslan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi. 

 


Son olarak ise kürsüye gelen ve Urfa’nın eğitimdeki kalitesinin daha da ileriye gitmesi için mücadele eden ve eğitim alanında son zamanlarda yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettiren MEM Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Aslan gelerek sözlerine şöyle devam etti. 


Şanlıurfa’nın eğitim alanında daha da ileriye gitmesi için gece gündüz mücadele ettiklerini ifade ederek eğitim için hiçbir ferdin feda edilemeyeceğini ve Yapay Zekâ Modeli üzerinde uzun zaman çalıştıktan sonra öğrencilerin bilgi ve becerilerine göre Yapay Zekâ Modeli ile hayata geçirdikleri ve bu manada Üç Dört Beş ALLSTAR yayınları ile daha da ileriye götürmek için Şanlıurfa’da bulunan özelikle devlet okullarındaki öğrencilerinde yararlanması için bir proje üzerinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek bu şehrin bir markası olarak çıkan MEM Eğitim Kurumlarının, Türkiye’ye ye yayılarak büyütmek istediklerini ifade ederek bugün burada yapmış oldukları Eğitimde Yapay Zekânın Etkileri konferansına katılım sağlayan herkese teşekkür etti. 
MEM Eğitim Kurumları tarafından yapılan Yapay Zekânın Eğitime Etkileri Konferansına katılanlar buradaki hocalardan detaylı bilgiler alarak konferans son buldu.