İş adamı Hasan Çakıcı'nın Çocukları Sünnet Oldu

Şanlıurfa'nın sevilen iş insanı Hasan Çakıcı'nın çocukları Şahin ve Necati'nin sünnet düğünü gerçekleşti. Av. Ahmet Tüysüz Çakıcı ailesine kirve oldu.

Şanlıurfa'nın sevilen iş insanı Hasan Çakıcı'nın çocukları Şahin ve Necati'nin sünnet düğünü gerçekleşti. Av. Ahmet Tüysüz Çakıcı ailesine kirve oldu.

 

Şanlıurfa'nın sevilen iş insanı Hasan Çakıcı'nın çocukları Şahin ve Necati'nin sünnet düğünü gerçekleşti. Av. Ahmet Tüysüz Çakıcı ailesine kirve oldu.

Şanlıurfa'nın sevilen iş insanı Hasan Çakıcı'nın çocukları Şahin ve Necati'nin sünnet düğünü gerçekleşti.

Av. Ahmet Tüysüz Çakıcı ailesine kirve oldu.

Ayşe - Hasan Çakıcı 'nın çocukları Şahin ve Necati'nin sünnet düğünü etkinliği Kasr-ı Saadet Düğün Salonunda gerçekleşti.Av.Ahmet Tüysüz , Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden Çakıcı ailesinin çocuklarına sünnet kirvesi oldu.

İş, siyaset, bürokrasi ve sivil toplum kuruluşlarından kalabalık davetli topluluğunun katıldığı sünnet düğünü müzikli, eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olurken sünnet düğününe katılım yüksek oldu.

Çakıcı ailesinin Sünnet düğününe yaklaşık iki bin kişi katıldı.

Sünnet düğününe İYİ Parti GİK Üyesi Emin Yetim, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı Reşat Dağ, HÜDA PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, İYİ Parti Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın, İş İnsanı Adem Atmani, Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, ŞUTSO Meclis Üyesi Ali Akbaş, Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Korkmaz ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve teşkilatı, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kılıç, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı sünnet düğününde türkü söyleyen yöresel ses sanatçıları birbirinden güzel eserler seslendirerek davetli misafirleri mest etti.

Hasan Çakıcı 'nın çocukları Şahin ve Necati'ye kirvelik yapan Av. Ahmet Tüysüz , sünnet olan çocuklara altın taktı.

Düğünde davetli misafirlere (Cefni)pilav üstü et ikram edildi.

Sünnet düğünde Dolar ve Türk banknotları havada uçuştu…

Sünnet olan Şahin ve Necati'nin piste çıkmasıyla davetli misafirler Türk banknotları ve Dolar atmak için birbiriyle yarıştılar.


Sünnet olan Şahin ve Necati davetli misafirler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.