Haliliye'de CHP'li Kızılkaya ve Dülger'den Esnaf Ziyareti

Şanlıurfa'da ayak basmadık yer bırakmayan CHP belediye başkan ve meclis üyesi adayları ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak başkan adayı Kızılkaya ile meclis üyesi adayı Dülger vatandaşları dinleyip projelerini anlattı.

CHP Haliliye Belediye Başkan Adayı Murat Kızılkaya ile CHP Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı Sedat Dülger beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bağlarbaşı, Bahçelievler ve Yenişehir Mahallelerinde sürdürülen ziyaretlerde projeler anlatıldı, esnaf ve vatandaşların talepleri not alındı. 

CHP Haliliye Belediye Başkan Adayı Murat Kızılkaya, "Göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın ve esnafımızın taleplerini bir bir yerine getirmek için mesai harcayacağız. İnsanmıza güveniyoruz. Daha iyi bir Haliliye hepimizin hakkı" diye konuştu.

 

CHP Haliliye 2. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Sedat Dülger ise, "Bireysel ve parti olarak Haliliyemiz için hayata geçirmeyi planladığımız çok sayıda projemiz var. İnşallah , vatandaşlarımızın oy desteğiyle 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle bunları birer birer hayata geçireceğiz" dedi.

 

Vatandaşlar ise adayları samimi bulduklarını belirterek oy desteği vereceklerini söyledi.