Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan 'Şanlıurfa' değerlendirmesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Turkcell Süper Kupa Finali öncesi Şanlıurfa'ya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, 2023 Turkcell Süper Kupa Finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Şanlıurfa'da oldukları için mutluluk duyduklarını dile getiren Buruk, kentte büyük bir heyecan yaşandığını bildiklerini kaydetti.

Buruk'un açıklamaları şöyle:

“Burada olmaktan dolayı mutluyuz. Yarın için bizi izlemeye gelecek Şanlıurfa halkı ve çevre illerden insanlar için büyük bir heyecan olduğunun bilincindeyiz.

Bu organizasyonun çok anlamlı bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Kupanın dışında tabii ki deprem bölgesi için yapılacak bir yardım maçı, gelirlerin bağışlananacağı bir maç…

Şanlıurfa halkının ve çevre illerinin bizi merakla beklediği bir maç. O yüzden bu görevimizi yerine getirmek için buradayız. Bundan sonra da her ne üzerimize düşüyorsa Galatasaray takım olarak bunun için her şeyi yapmaya hazırız.

Yarın önemli bir karşılaşma. Geçen senenin şampiyon olarak buradayız. Tekrar bir kupa kazanmak istiyoruz. Müzemize bir kupa daha getirmek istiyoruz. Bunun için hazırlandık. Yarınki maçta tabii ki tam olarak ne olacağını bilmesek de biz burada karşılaşma için hazırız ve üzerimize düşeni en güçlü şekilde yapıp, kupayı kazanıp burada da yine taraftarımızla birlikte bunu kutlamak istiyoruz”.