Fakıbaba kendisini tehdit eden ismi ilk kez açıkladı!

Partisinden ve milletvekilliğinden istifa eden eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, kendisini tehdit eden ismi açıkladı.

AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti’ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba, kendisine tehdit eden ismi ilk kez açıkladı. T24’e Candaz Yıldız’ın konuğu olan Fakıbaba, “Bakın ben ne avukatım, ne savcıyım, ne hakimim. Bir şey bilmiyorum. Yargı karar verecek. Ama ben bildiklerimi söyledim. Zaten iddianame hazırlanmış. Yıldız Ailesinden çok değerli iş insanları var, çok değerli insanlar var. Allah’tan başka kimseden çekinmem. Beni tehdit eden Orhan Yıldız’dır. Adını açıklamak zorundayım” ifadelerini kullandı.

Sunucunun, “Milletvekiliyle bağlantısı nedir” şeklindeki sorusuna Fakıbaba, “Ben onu bilemem. Belki de Yıldız Ailesiyle de bağlantısı yok. Açtı, telefonla konuştuk. Kayıtları savcılıkta. Niye açıklıyorum. Bir aileyi suç altında bırakmamak için açıklıyorum. Bir ailede bir kişi suç işleyebilir. Bütün o aileyi suçlayamazsınız” şeklinde konuştu.


Fakıbaba, Şanlıurfa’da katıldığı bir televizyon Şenyaşar Ailesi ve Yıldız Ailesi arasında yaşanan olaya ilişkin ifade ettiği sözler nedeniyle tehdit edildiğini ifade etmişti.