DEVA Partisi Şanlıurfa Eski İl Başkanından, AK Parti'ye destek

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde destek ziyaretlerini sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda bir araya geldiği önceki dönem DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Şanlıurfa'da siyasi arenada hareketli günler yaşanıyor. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim kampanyası kapsamında destek ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Bu çerçevede, Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda bir araya geldiği DEVA Partisi'nin önceki dönem il başkanı Av. İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyetin destek açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

 

Zeynel Abidin Beyazgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile birlikte, DEVA Partisi'nin önceki dönem il başkanı Av. İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyetle bir araya geldiklerini duyurdu. Paylaşımında, "31 Mart yerel idare seçimlerinde desteklerini açıkladılar. Nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı heyetimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.