Çocuklar Vali Ayhan'la düğmeye bastı!

Viranşehir ilçesinde incelemelerde bulunan Vali Ayhan, ilçede yapımına başlanan 32 derslikli okulun temel atma törenine katıldı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Viranşehir ilçesinde incelemelerde bulundu. İlk olarak Övüncük Mahallesinde TKDK tarafından desteklenen büyükbaş hayvan çiftliğini ziyaret eden Vali Ayhan ve beraberindekiler daha sonra silajlık mısır hasadına katıldı.


Buradaki incelemelerin ardından Vali Ayhan Şehit Enes Çiçek Lisesi’ni ziyaret etti. Öğrencilere kitap hediye eden Vali Ayhan, öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Ayhan, "Öğretmenlerimizin kutsal görevi, gençlerimize ve yarınlarımıza ışık olacaktır" dedi.

İbni Sina Sağlık Lisesi'ni ziyaret eden Vali Ayhan, öğrencilerle bir araya geldi. Sonrasında öğretmenlerle de konferansta buluşan Vali Ayhan, eğitim konusunda değerlendirmelerde bulunup sohbet etti.

"Okul temelleri, parlak geleceğimizin temelleridir. Bu hizmet anlayışıyla şehrimizde eğitim yatırımlarımıza devam ediyoruz" diyen Vali Ayhan daha sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde 32 derslikli ilköğretim okulu temel atma törenine katıldı. Öğrencilerle birlikte temeli atan Vali Ayhan’a Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ayhan, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve çok sayıda yetkili katıldı.