CHP Karaköprü'de devir teslim töreni yapıldı.

CHP Genel Merkezi tarafından CHP Karaköprü İlçe Başkanı olarak atanan Rıdvan Çoban, görevi eski Başkan Yusuf Ziya Ural'dan alarak yeni görevine başladı.

CHP Genel Merkezi tarafından CHP Karaköprü İlçe Başkanı olarak atanan Rıdvan Çoban, görevi eski Başkan Yusuf Ziya Ural’dan alarak annesinin ellerini öperek göreve başladı. 

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi tarafından ataması yapılan Rıdvan Çoban, eski başkan Yusuf Ziya Ural’a teşekkür ederek görevine başladı. 

Devir teslim töreninden konuşan CHP Karaköprü eski Başkanı Yusuf Ziya Ural, 2012 yılından beri partide olduğunu ve il sekreterliğinin yanı sıra il başkan yardımcılığı görevini yapıyordum. Daha sonra 3 yılda Karaköprü ilçe başkanlık görevinde bulundum. Genel merkezimizin takdiri ile bugün görevi gönül rahatlığı ile Rıdvan Çoban Başkanıma teslim ediyorum. Burada herhangi bir dargınlık yada kızgınlık asla yoktur. Ben bundan sonraki yeni başkanımıza yeni görevinden üstün başarılar diliyorum diyerek sözlerini noktaladı. 

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP’nin Karaköprü yeni ilçe Başkanı Rıdvan Çoban ise şunları ifade etti. 

Genel Merkezimizin takdiri ile bizleri Başkan olarak atanmasından dolayı bugün görevi Yusuf Ziya Ural başkanımızın bırakmış olduğu yerden alarak göreve başlıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bugün bu bayrağı alıyoruz, kendisinin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve kendisinin halen bir CHP Ailesinde olduğunu bizim için fikir öncüsü olarak bizlere yol gösterecektir. Dedi. 

Görevi devreden Yusuf Ziya Ural, yeni Başkan Rıdvan Çoban’a çiçek takdim ederek yeni görevinden başarılar diledi. 

CHP Karaköprü yeni ilçe Başkanı Mimar Rıdvan Çoban, yanında bulunan annesinin ellerini öperek koltuğa oturdu.