Ceylanpınar'daki Aşiretlerden AK Aday Atilla'ya Tam Destek

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla'ya yoğun destek ve katılımlar sürüyor. İlçe merkezinde yoğun aşiret nüfusuna sahip aşiretler, katılımlarla AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla'nın seçim bürosuna gelerek, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerini ilan ettiler.

AK Parti Ceylanpınar seçim bürosunun halen açılmamasına rağmen Ceylanpınarlıların en uğrak noktası ve buluşma alanı AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyyithan Atilla’nın seçim bürosu oldu. Her geçen gün ilçe genelinde yaşayan vatandaşların yoğun katılımıyla destek alan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Avukat Seyithan Atilla’ya aşiretlerden yoğun ve güçlü destek geldi. Seçim bürosunda AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla, tarafından karşılanan Hêlava, Kumnaxşan, Atici aşireti ve Secco ailesi 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerini ilan ettiler.

 

 

Aşiretlerin yoğun katılımlarının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla, ‘’Bir defa daha anladık ki, 1 nisanın zaferi, AK Parti’nin ve bu milletindir Allah’ın izniyle. Bugün çok bereketli bir gün Ceylanpınar’ımızın çok kıymetli aşiretlerimizden ve değerli ailelerinden AK davamıza seçim büromuza katılımları oldu. Bunlardan birisi Kumnaxşan aşireti hoş geldiniz şeref verdiniz. Atici aşiretinden Merç ailesi sizde hoş geldiniz şeref verdiniz. Yine Ceylanpınar’ımızın temel taşlarından Seccolar gümbür gümbür geldi hoş geldiler şeref verdiler. Çok kıymetli dostlarımız onlarda Ceylanpınar’ın temel taşı Hêlava aşireti bugün bizleri şereflendirdi hoş geldiler bizlere güç kattılar’’dedi.

AK Aday Atilla; 31 Mart’ın Zaferi Bu Davaya İnananlarındır

Daha miting yapmadıklarını belirten AK Aday Seyyithan Atilla,’’Biz daha miting yapmadık, daha seçim büromuzun açılışını yapmadık. Ama şunu gördük, benim baba dostlarım hepsi buradalar. Her gün geliyorlar, genç kardeşlerim hepsi burada ve her gün geliyorlar. Bu ne demektir biliyor musunuz? 31 Mart’ın zaferi bizimdir. Gücümüze güç katan tüm aşiretlerimize, ailelerimize ve tüm dostlarımızdan Allah razı olsun. 1 Nisan zaferi bizimdir, bu davaya inananlarındır AK Parti’nindir Allah’ın izni ile. Bu mazbatamızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a götüreceğiz ve ondan sonra hizmetlerimize başlayacağız. Hemen ardından gençlerimize istihdam sağlayacağız. Buda bizim sözümüz olsun bu davada durmak yok yorulmak yok, Allah’ın izni ile bismillah dedik hep beraber başaracağız’ ’ifadelerinde bulundu.