Ceylanpınar'da AK Parti Adayı Atilla'ya Büyük Destek

AK Parti'nin Ceylanpınar belediye başkanı adayı Seyithan Atilla'ya destekler çığ gibi artarak devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ceylanpınar Belediye  Başkan adayı Seyithan Atilla'ya Ceylanpınarlı hemşehrilerinden yoğun destek gelmeye devam ediyor.

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren AK Parti'nin bölgedeki güçlü ismi Ceylanpınar Belediye başkan adayı Seyithan Atilla Ceylanpınar ilçesinde bulunan bir çok aşirete mensup aile ile bir araya gelerek desteklerini istedi.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerden destek amaçlı gelen vatandaşlar tezahüratlar yaparak ellerinde Türk bayrakları taşıdı.

Atilla ailesinin ilçeye büyük hizmetleri olduğunu belirten vatandaşlardan Ahmet Çelik, " Tanıdığımız, bildiğimiz bir aile. İlçeye ve ülkemize daha iyi hizmetleri olacağına inanıyoruz. Destek vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

AK Parti adayı Seyithan Atilla'nın hizmet sevdalısı olduğunu belirten Hasan Kaya ise, "Çocukluğumdan beri tanıyorum. Ceylanpınar'a yeni hizmet atakları yaşayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Gece gündüz demedem kendilerini bağırlarına basan hemşehrilerine teşekkür eden Ak Parti Ceylanpınar İlçe Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla ise ," Lidermiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde inşallah 31 Mart sonrası Ceylanpınar'ı AK belediyeler kapsamına alarak hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime tekrar teşekkür ediyorum. Halka hizmet Hak'ka hizmettir. Şiarıyla inşallah daha çok çalışacağız" şeklinde konuştu.