Bozdağ Urfa'daki seçimin sonucunu değerlendirdi: Sorumlusu biziz!

Bayramlaşma törenine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti’nin düzenlediği bayramlaşma törenine katılan TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, 31 Mart’ta yapılan yapılan yerel seçimlere ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Şanlıurfa’da ortaya çıkan sonucun sorumlularının kendileri olduğunu vurgulayan Bozdağ, yapılması gerekenleri yapma  konusunda tereddüt etmeyeceklerini kaydetti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve diğer teşkilat üyelerinin katıldığı bayram töreninde konuşan Bozdağ,

“Mesajı doğru okumak ve gereklerini de dosdoğru yerine getirmek  bizlerin birinci önceliği olacaktır. Ortaya çıkan sonucun sorumluları bizleriz. Şanlıurfalı hemşerilerim değildir. O nedenle de biz bu sorumluluk bilinci içerisindeyiz. Urfa’mızda yeni dönemde partimizin daha da güçlenerek yoluna devamı için, yapılması lazım gelenleri milletimizden de aldığımız mesaj ve uyarı doğrultusunda kararlılıkla yerine getireceğimize hiçbir hemşerimizin tereddüdü olmamalı” ifadelerini kullandı.