Berfin Eyyüpoğlu Beslenme Ve Diyet Danışmanlığı Hizmete Açıldı

İş adamı Abdurahman Eyyüpoğlu'nın Kızı Berfin Eyyüpoğlu Esentepe mahallesinde Beslenme ve Diyet Danışmanlığı merkezini hizmete açtı.

 

Açılışa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,Geçmiş dönem Mhp Şanlıurfa milletvekili Muzaffer Çakmaklı,Ticaret borsası başkanı Mehmet Kaya,Ak parti grup başkan vekili Faruk Bayuk,Ak parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan,Ak parti Siverek Belediye meclis üyesi Sinan Tokdemir,Avukat Osman Eyyüpoğlu,Avukat Mehmet Uğur Korkmaz,İş adamlarından Mehmet Süt,Adnan Zinciroglu,Bekir Akyol,Hacı Yüksel,İbrahim Arslan,Faruk Arslan,Mehmet Eyyüpoğlu,Mehmet Meral,Genç iş adamlarından İbrahim Zinciroğlu,Hakan Tokdemir,Sedat Tokdemir,Furkan Saraçoğlu ve çok sayıda davetli misafirler katıldı.                

Açılışı gerçekleştirilen geçmiş dönem Mhp Şanlıurfa milletvekili Muzaffer Çakmaklı ise hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulunarak başarılar diledi.  
Diyetisyen Berfin Eyyüpoğlu, yaptığı açıklamada; “Yetişkin ve çocuk hastalıklarında beslenme, sporcu beslenmesi, anne-çocuk beslenmesi, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, kilo alma ve kilo verme, kalıcı kilo alma ve kilo verme dönemlerinde siz sevgili danışanlarımı açmış olduğum kliniğe bekliyorum” dedi.

Diyetisyen Eyyüpoğlu, “Vatandaşlarımız sağlıklı beslenme, hastalıklarda beslenme, beslenme ile ilgili her konuda bana danışabilirler. Pandemi boyunca çok hareketsiz kaldık ve aslında bağışıklığımız düşer diye de diyet yapmaktan kaçındık ama aslında diyet yaparak da bağışıklığımızı güçlü tutabiliriz. Su içmeye, yeterli ve dengeli beslenmeye özen gösterebiliriz.” ifadelerini kullandı.Berfin Eyyüpoğlu ayrıca açılışımiza katılan bütün misafirlerimize çok teşekkür ederim dedi.             

Berfin Eyyüpoğlu Beslenme ve Diyet ve Danışmanlık Kliniği’nde verilen hizmetler:

-Sağlıklı kilo verme

-Sağlıklı kilo alma

-Hamilelik ve emzirme dönemi

-Çocuk ve ergenlik dönemi

-Hastalıklarda beslenme tedavisi

-Diyabette beslenme

-Kalp damar hastalıklarında beslenme

-Alerji ve besin intöleransında beslenme

-Yeme davranış bozukluklarında beslenme

-Sporcu beslenmesi

-Kurum beslenme danışmanlığı

Açılış sonrası davetli misafirler hatıra fotoğrafı çekerek sona erdi.

Berfin Eyyüpoğlu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı adres: Esentepe mahallesi 296.sokak Ali Uludağ apt No 4/A Karaköprü