Başkan Kuş: Teşekkürler Eyyübiye'm!

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti’den yineden Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kuş, kendisine destek verenlere sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Seçimde oy kullanan vatandaşların teveccühlerinin kendilerinden yana kullandığını belirten Kuş, yaptığı paylaşımda, “Kıymetli Eyyübiyeli hemşehrilerim; bir seçim sürecinin daha sonuna geldik. Tamamı açılan sandıklarda hemşehrilerimiz, teveccühlerini yine bizden yana kullanarak, bizlere 5 yıl daha Kadim ilçemize hizmet etme fırsatı vermiştir.

Bizlere oy veren, vermeyen bütün Eyyübiyeli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya, adil olmaya, şeffaf olmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.

Bu süreç içinde bizlerden desteğini esirgemeyen başta çok kıymetli Eyyübiyeli hemşehrilerim olmak üzere, teşkilatımıza, eş, dost ve akrabalarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.