Alataş, TGA seçimlerine aday

TUROYD Şanlıurfa İl Temsilcisi Mehmet Alataş, önümüzdeki ay yapılacak Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeliği seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Şanlıurfa İl Temsilcisi Mehmet Alataş, TGA Yönetim Kurulu Üyeliği seçimleri için adaylık başvurusu yaptığını duyurdu.
Bir otelde düzenlediği basın toplantısında Aralık ayında yapılacak seçimlerde aday olduğunu açıklayan Alataş, TGA’nın yönetim, icra ve danışman kurullarından, yönetim kurulunun ise 15 kişiden oluştuğunu belirtti.

“Bu 15 kişinin içerisinde de TGA’da her bölgeden turizmle ilgili olarak her bölgeden turizmden kişiler bulunmakta ve bu turizmde belirli bir deneyim kazanmış kişiler seçilmektedir” diyen Alataş, şöyle konuştu:
“Bunlarda da Türkiye'nin turizmdeki payının artması ve ülke ekonomisindeki Turizm payının arttırılması için kurulmuş bir ajanstır. Bende bu ajansımızın bu dönemki Aralık ayında yapılacak olan seçimdeki yönetim kurulu üyeliği adaylığını başvuru yapmış bulunmaktayım. Umarım hem Türkiye için, hem bölgemiz için, hem de şehrimiz için faydalı çalışmalar yapacağız. Bunlarla ilgili olarak da sizlerin destekleri bizler için çok önemli.”